Goed gekleed op weg naar werk

Bertine Oudesluijs, imagocoach, verzorgde op 28 november een lezing over de formule Dress for Success. Deze wereldwijde organisatie biedt mensen met een minimum inkomen of uitkering gratis advies en kleding als zij zijn uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Zo kunnen zij vol zelfvertrouwen een goede eerste indruk maken en de kansen op succes vergroten.

Bertine is manager van de vestiging in  Eindhoven. De organisatie is afhankelijk van subsidie, van de kleding die wordt gedoneerd en van de inzet van meer dan 30 vrijwilligers, die zij aanstuurt. Bertine nam dan ook graag de mooie kledingstukken, schoenen en accessoires in ontvangst die de leden van Zonta Den Bosch hadden meegebracht.

Voor een impressie van het werk van Dress for Success Eindhoven klik hier